Individuele begeleidingVoor wie is individuele begeleiding bedoeld?

De individuele begeleiding is voor iedereen in een bedrijf, waar Lean als strategisch managementsysteem gebruikt wordt of zal gebruikt worden.

In een bedrijf is er vaak tijd en expertise tekort om leidinggevende functies rechtstreeks te coachen en te begeleiden op alle aspecten en competenties van hun job. Als direct leidinggevende die iemand wil coachen in lean denken of als je zelf nood hebt aan coaching rond actief lean denken en doen, kan je mij hierin betrekken.

Methode

Ik ben uw sparring partner, wat betekent dat u het initiatief hebt. Ik help om uw uitdagingen, problemen, alternatieven, scenario's … helder te krijgen door een intensief tweerichtings Q+A. En als kennisleverancier lever ik Lean topics in theorievorm aan en vertalen we die samen naar uw wereld, uw projecten, uw uitdagingen.

Als start zullen we een uitgebreid gesprek hebben, samen met een uitgebreide rondgang in uw bedrijf of uw werkomgeving. Hieruit wordt een eerste beeld van uw doelen, uitdagingen en problemen scherp gezet zodat we samen kunnen bepalen waar ik kan iets kan betekenen voor u. Dit gebeurt trouwens kosteloos.

Slechts na het afstemmingsgesprek leggen we een begeleidingsperiode vast (gewoonlijk iets tussen 6 en 12 maanden). Elke maand komen we een halve dag samen in uw bedrijf om met elkaar af te stemmen onder vier ogen, maar ook om de 'de werkelijkheid' te gaan opzoeken. Okk kan u tijdens deze periode op elk moment vragen stellen via email. Niet alleen zal u antwoorden krijgen, maar u zal ook door vragen, suggesties, opmerkingen … uitgedaagd worden (indien het te stil zou zijn van uw kant).

Wat vraagt het van U?

Natuurlijk moet u het echt willen en er dus voldoende tijd voor vrij maken (het afstemmingsgesprek, elke maand een halve dag, Q+A per email …). Er wordt verwacht dat u initiatief neemt om vragen te stellen, om bij te leren, om resultaten te halen … met behulp van uw groeiende kennis in Lean Denken. Het is dus niet iets dat u vrijblijvend kan uitzitten. Het zal ons gezamenlijk doel zijn om ect impact te krijgen in wat u doet en denkt.


Interesse?

Vraag via e-mail een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan.

 


logo H.S.T. - LeanKMO

info@leanschmitz.be

Laatste wijziging 1 augustus 2022 - website 2021