Iets over mij


Home Contact Diensten Over lean

Eric Schmitz
H.S.T. Lean KMO is als éénmanszaak, sinds 2004 deeltijds en sinds 2009 fulltime. Het is mijn antwoord op de eeuwige zoektocht naar levensbalans. Ik heb mijn hele leven lang gewerkt en ik vind dat geen straf. Integendeel, het geeft mij voldoening en ik vind het gewoon plezierig. Werken is een essentieel onderdeel in mijn leven.

In onze maatschappij is de ouderdom van 65 (of 67) onherroepelijk het moment waarop de deur ten laatste achter je toe slaat. Alleen het statuut van zelfstandige laat je toe om hier zelf over te beslissen. Ik doe natuurlijk ook graag dingen waar een werkgever of een klant niet wil voor betalen. En ook daar is het zelfstandigenstatuut een goed antwoord op.

Ik ben heel graag bezig met Lean in al zijn aspecten. Maar vooral de breuklijn tussen theorie en praktijk houdt me erg bezig. Dat betekent dat ik mij (in mijn vrije tijd) verdiep in theorie (want leren en doorgronden doe ik ook erg graag). En dan luister ik naar de problemen waarmee geworsteld wordt in de bedrijfswereld. Het helpt natuurlijk dat ik een dertigtal jaren ervaring en kennis opgebouwd heb, met mijn voeten in de modder van operatie en praktijk.

Deze ervaring van praktijk en continu leren is mijn product voor klanten die geïnteresseerd zijn in Lean als managementsysteem.

Als u nog wat info over mij wil hebben, dan vindt u het meeste op LinkedIn profiel


Als u een vrijblijvend en kosteloos gesprek wil hebben, dan kan u een email sturen . Zo kunnen we een gesprek plannen. En in onze after-coronatijden kan dat ook met een Zoom (of een andere online-app) als u dat beter uitkomt.logo H.S.T. - LeanKMO

H. Wittebolsstraat 26
3018 Wijgmaal-Leuven

GSM 0475 96 40 98

BTW 0865.205.257

Email info@leanschmitz.be

IBAN: BE03 7340 1150 2084 BIC: KREDBEBB


Laatste wijziging 1 augustus 2022